Patriciervilla nybyg – klassisk hjem til den moderne familie

Skal dine børn vokse op i en patriciervilla? (foto ltm.dk)
Skal dine børn vokse op i en patriciervilla? (foto ltm.dk)

Stort set alle danskere ved, hvordan en helt klassisk patriciervilla ser ud. Oprindeligt var det et stort hvid hus med sort tegltag og en simpel, men meget vigtig udsmykning på ydervæggene. Patriciervillaen er præget af symmetri i forhold til døre og vinduer, og ofte ser man en trappeafsats lede op til døren.

Patriciervillaen er på alle måder en imponerende og lidt prangende hustype, og det er let at forstå, når man kender bygningens historie. Det er nemlig sådan, at man, da man begynde at opføre patriciervillaer for mange år siden, opførte dem til det bedre borgerskab. Patriciervillaen signalerede rigdom, og man skulle altså have penge, hvis man skulle bo så flot.

I dag er det blevet meget mere overkommeligt at blive ejer af en patriciervilla, og man kan tilmed få bygget en fra bunden efter den klassiske opskrift. Det har en lang række fordele, der skyldes moderne videnskab og heraf følgende byggemetoder og – materialer.

En ny patriciervilla til dig, der vil have nostalgi og nytænkte løsninger på én gang

De gode, gamle patriciervillaer er ikke altid bygget, så de tilgodeser de behov en moderne dansk familie har til sit hjem, men hvis du vælger nybyg, kan du selv være med til at skræddersy din bolig. På den måde kan du få det klassiske format, men med løsninger, der er meget mere egnede til et hverdagsliv.

Her taler vi alskens moderne bekvemmeligheder, for selvom stilen er ”god, gammel” behøver det indvendige jo ikke være det. God isolation og effektiv ventilation giver et godt indeklima – året rundt. Og huset er både energioptimeret og fremtidssikret med omtanke for miljøet. Du får altså et hus, der både er klassisk, grønt og brugervenligt.

Se på patriciervilla nybyg hos ltm

En tanke om “Patriciervilla nybyg – klassisk hjem til den moderne familie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.