Nyt sengetøj er ren hverdagsluksus og selvforkælelse

Husk at købe nyt sengetøj indimellem (foto pudeland.dk)
Husk at købe nyt sengetøj indimellem (foto pudeland.dk)

Der findes næsten ikke en skønnere følelse end at kravle ned i en nyredt seng, og hvis sengetøjet så endda er nyt og lækkert, så kan det vist ikke blive bedre. Et varmt bad, en kop the og en god bog kan måske alligevel gøre oplevelsen endnu mere luksuriøs, og det fantastiske er, at det netop er den slags luksus, du kan fylde din hverdag med.

Sengen er det sted i dit hjem, hvor du skal kunne finde ro, og det er derfor en god idé at hygge lidt om sengemiljøet. Det skulle gerne være sådan, at sengen er et sted, du glæder dig til at besøge. Efter en lang dag i skole eller på job skal man gerne kunne kravle under dynen og slappe helt af. God søvn er alfa omega i et hektisk hverdagsliv, så alt, der kan styrke søvnen, er velkomment.

Skal sengetøjet have et klassisk udseende, være feminint eller bare neutralt?

Du kan finde sengetøj i alle former og farver, og i forhold til størrelsen, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke mål puder og dyner har. Måske har du en dobbeltdyne, og så skal du finde dynebetræk, der passer til sådan en størrelse. Har du en enkeltdyne skal du tænke over længden på den, for de kommer både i almindelige og i ekstra lange udgaver. Hovedpuder har også forskellig størrelse og volumen, men hvis du ser dig lidt for, skal du nok få fat i noget, der passer.

I forhold til farver og stil er det lidt nemmere – eller er det? Det afhænger nemlig fuldstændig af, hvad du er til. Du kan få helt neutrale sæt sengetøj, enten i en diskret farve eller blot et ensfarvet sæt. Andre sengesæt kommer med sjove mønstre, grafiske prints, broderier eller andet. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, når du skal beslutte om udtrykket skal være klassisk feminint eller med lidt knald på.

Se et stort udvalg af sengetøj her: www.cahetu.com/maerket/hay/sengetoj.html

Få information om sengetøj fra By Nord her

En tanke om “Nyt sengetøj er ren hverdagsluksus og selvforkælelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.