Mette Ditmer gør hjemmet stilrent såvel som personligt

Enkelt og smukt sengetøj fra Mette Ditmer (foto pudeland.dk)
Enkelt og smukt sengetøj fra Mette Ditmer (foto pudeland.dk)

20 år. Så lang tid har Mette Ditmer været med i den danske designverden. Det betyder, at du med Mette Ditmer får et sikkert koncept, der bærer præg af at vide, hvad hjemmet handler om. Mette Ditmer har nemlig erfaringen, der gør, at hendes design spiller godt sammen. Hendes design kan sammensættes, så det passer personligt til dit hjem. Men hendes design kan også stå fremme enkeltvist og stadig give noget ekstra til rummet. Det kan det, fordi Mette Ditmer ved, hvad der skal til for, at et sæt sengetøj, en vase eller en lysestage giver værdi i stedet for at fylde.

Ordet ”grundighed” er ikke til at komme udenom. Fra den første streg på papiret til det endelige produkt, er hver en mindre detalje gennemtænkt. Det er det, fordi Mette Ditmer går op i, at hjemmet bliver et sted, man for alvor holder af at være. Derfor skal det fyldes med kærlighed og grundighed.

Tag designet med i soveværelset

Soveværelset kan nogle gange godt trænge til, at man selv giver det lidt ekstra detaljer for at det ikke blot bliver et sted, man har lyst til at sove. En nem måde er at købe sengetøj, der matcher ens personlige stil. Om så det er piget med hjerter, simpelt uden at være kedeligt, eller om der skal være pang på, så har Mette Ditmer sengetøj, der passer til dig eller jer.

Med flot sengetøj giver det pludselig mening at rede sengen, det giver mening at lade døren stå åben ind til soveværelset. – Soveværelset behøver nemlig ikke kun at være et sted, man går ind, når man gerne vil sove. Nej, soveværelset kan også være et ekstra rum i hjemmet, hvor du opholder dig, når du gerne vil slappe af og komme ned i tempo – ligesom du normalt ville gøre i stuen.

Se udvalget fra Mette Ditmer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.