Med det klassiske advarselsskilt er du sikret

Vær sikker med et advarselsskilt foto kontortingdk
Vær sikker med et advarselsskilt (foto: kontorting.dk)

Langt de fleste arbejdsskader, der ses på arbejdspladserne i dag, skyldes faldulykker. Men det er ikke kun de ansatte, der er i fare – også de besøgende kunder kan rammes af uheldet. Ved at investere i advarselsskilte har du nu chancen for at nedsænke mængden af faldulykker drastisk i din virksomhed, til gavn for både de ansatte og for dine kunder.

 

Advarselskilt til glatte gulve

De klassiske gule advarselsskilte oplyser de forbipasserende om, den eksisterende risiko for glatte gulve og dermed risikoen for at kunne glide eller falde. Det er vigtigt at oplyse omgivelserne om farer, uanset om risikoen er lav eller relativt højt. Man ser ofte disse skilte i forbindelse med rengøring af klinkegulve eller ved indgange, hvor den silende regn bæres ind med skoene og gør gulvene våde. I begge tilfælde øges risikoen for faldulykker og kan i værste fald udvikle sig til søgsmål for den enkelte virksomhed. Enhver virksomhed, der oplever perioder med glatte gulve, bør overveje muligheden for at investere i advarselsskilte og hvilke forandringer, det vil kunne resultere i.

 

Advarselskilte til indendørs brug

Advarselsskiltene forhandles i tre varianter i de to følgende brands; Rubbermaid og DSI. Alle skiltene er gule, praktisk foldbare, letvægtige og utrolig lette at stille op. De varierer i højde og bredde, og fås med henholdsvis to og fire sider alt efter, hvor stort behovet for skiltning er. Skiltene er meget letvægtige med en vægt på ned til 1,5 kilo og anbefales derfor til indendørs anvendelse. De er med den klare klassiske gule farve lette at få øje på og budskabet er kort og direkte; ”Caution – Wet Floot”.

 

 

Kom faldulykkerne til livs – bestil dit advarselsskilt i dag

 

Find mere til arbejdet her:

Lamineringslommer er praktiske at have med at gøre

En sæbedispenser er grundlaget for god hygiejne

2 tanker om “Med det klassiske advarselsskilt er du sikret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.