Indret dit soveværelse med design fra Hay

Hay har alt du behøver for at skabe et dejligt soverum (foto cahetu.com)
Hay har alt du behøver for at skabe et dejligt soverum (foto cahetu.com)

Soveværelset er nok det rum, vi befinder os mest i. Her tilbringer vi nemlig ca. 7 timer hver nat – teenagere er nok helt oppe på 13-14 timer. Men mange laver også andre ting i soveværelset. For nogle er det her, vi ser TV, klæder os på, tager make-up på eller dyrker morgen-yoga på gulvet.

Derfor er det vigtigt, at du godt kan lide at være i dit soveværelse. Du skal føle dig tilpas. En god seng er selvfølgelig vigtig, da du ligger ned mange timer om natten – den skal være god mod ryggen. Men herudover kan det være rart med et soveværelse, der er dekoreret efter din personlige smag.

Puder og tæpper fra Hay pifter dit soveværelse op

Mærket Hay laver både møbler og ting – alt fra tøjstativer, krus, lamper og til puder og tæpper. Netop puder og tæpper kan være det, der gør det behageligt at befinde sig i sit soveværelse. Ser man f.eks. meget TV i sengen, er det rart med nogle dekorative puder, som samtidig er gode at sidde op ad, så man sidder behageligt, når det er tid til aftenens TV-avis. Puderne fra Hay kommer i mange farver og former og har en tilpas ”hårdhed”, så man ikke synker ned i dem.

Man kan også investere i et sengetæppe i et flot mønster eller farve. På den måde kan sengen fungere lidt som en sofa, når man sidder på sengetæppet, og det kan gemme dyner og hovedpuder lidt væk. Man kan også have et tæppe liggende i sengen oven på sengetæppet. Det kan være dejligt at sidde med et let tæppe over sig, når man læser en god bog i sengen, men uden at skulle have en hel tung og varme dyne over sig.

Se et udvalg fra Hay hos http://www.cahetu.com/maerket/hay.html

En tanke om “Indret dit soveværelse med design fra Hay”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.