Hay sengetøj – sov godt, hele natten

Prøv selv det lækre Hay sengetøj (foto cahetu.com)
Prøv selv det lækre Hay sengetøj (foto cahetu.com)

Da man var teenager kunne man uden problemer sove 8-10 timer hver natten uden at vågne en eneste gang. Ja man kunne nemt have sovet 4-5 timer mere, når ens mor vækkede en om morgenen, og det var tid til at skulle op i skole.

Som voksen er de fleste også gode nok til at få en god nats søvn i starten, selvom man sagtens kan nøjes med 6-7 timer og stadig føle sig frisk dagen efter. Men for de fleste sker der noget, når man flytter for sig selv og især, når man får børn. Man bliver dårligere til at sove hele natten igennem, og man bliver meget følsom over for støj og andre irritationsmomenter. Med en baby ved siden af sig, er de fleste også lysvågne ved bare den mindste bevægelse eller lyd.

Hay sengetøj – blødt og behageligt til en god nats søvn

Men i længden holder det ikke, at man ikke er i stand til at få en god nats søvn – i hvert fald bare engang imellem. Her er et par gode ideer til, hvad du kan gøre for at sove godt om natten:

Sørg for at sove i et rum, som du kan gøre helt mørkt. Et par gode mørklægningsgardiner kan gøre underværker, hvis du er meget lysfølsom og vågner, så snart det bliver lyst om morgenen. Det er især et problem om sommeren, hvor der kun er et par timers mørke hver nat.

Desuden er det vigtigt, at du ligger godt. Din seng skal være god og tilpas blød, og så skal dit sengetøj være behageligt at putte sig ned i. Det kan f.eks. være sengetøj fra Hay, hvor du er sikker på, at du får noget godt sengetøj, der stadig er blødt efter mange gange i vaskemaskinen.

Se et udvalg af Hay sengetøj her

Mere om Hay sengetæppe her

En tanke om “Hay sengetøj – sov godt, hele natten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.