Halvhøj juniorseng – praktisk og hyggelig

Er dine børn glad for deres senge? (foto sengespecialisten.dk)
Er dine børn glad for deres senge? (foto sengespecialisten.dk)

Når dit barn bliver et par år og er blevet for stor til den lille tremmeseng, som I købte, da han var helt nyfødt, og det er på tide, at skulle ud og undersøge markedet for den næste seng. Ja så skal I overveje en hel række ting: Hvad har I plads til derhjemme, og hvad passer bedst ind på børneværelset? Hvor lang tid, skal barnet kunne bruge sengen? Hvis I gerne vil have en seng, der både er sød og praktisk, kan det være, I skule overveje en halvhøj juniorseng.

Byg en hule under en halvhøj juniorseng

Det smarte ved en halvhøj juniorsenge er, at den ikke fylder mere end en almindelig børneseng i længden. Den er bare en smule højere, og det giver et par muligheder mere, end hvis I vælger at købe en hel almindelig børneseng. Hvis I vælger den lidt høje model, får I mulighed for at benytte den plads, der er under sengen. Det kan være, at I har nogle reoler eller et lille skab, hvor der er børnetøj i, som I så kan stille under sengen. På den måde fylder det ikke et andet sted i rummet.

Det kan også være, at jeres barn vil synes, at det er sjovt at bygge en lille legehule under juniorsengen. Så kan I sætte et par forhæng for og putte en masse bløder puder og bamser ind i hulen. Måske også et par gode bøger, og så er der rig mulighed for at tilbringe et par timer inde i hulen med højtlæsning eller måske en lille lur.

Det kan også være, at jeres barn vil synes, at det er sjovt at kunne rutche ned fra sin seng om morgenen. Med en halvhøj junior seng kan I få en lille rutchebane sat på, og så er det pludselig sjovt at skulle ned fra sin seng.

Se halvhøje juniorsenge her

2 tanker om “Halvhøj juniorseng – praktisk og hyggelig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.