Funkis hus til den moderne og praktiske trendsetter

Prøv noget andet end det normale (Foto Benee-huse.dk)
Prøv noget andet end det normale (Foto Benee-huse.dk)

Hvis du er trendsetter i din omgangskreds, altid med på moden og altid har det smarteste og unikke indenfor alting, så er et Funkis hus helt sikkert dig.

Rødt tag og gule mursten. Sådan ser rigtig mange huse ud i Danmark, og du er måske selv vokset op i noget magen til. Derfor har du sikkert også mod på at sprænge de traditionelle boligrammer og kaste dig ud i noget mere stilet, funktionelt og designmæssigt lækkert.

Det, der overordnet karakteriserer et Funkis hus, er, at det som navnet antyder, er funktionelt. Hele vejen gennem arkitekturen er der tænkt på, hvad der er mest praktisk i hverdagen. Funkis bygger på rene linjer og smukt design. Ofte med store vinduespartier, der sørger for lækre lysindfald og giver hvert værelse rummelighed. Taget på Funkis er fladt og linjerne er skarpe og firkantede. Du kan vælge at få indbygget pejs eller et praktisk stort ovenlysvindue, der gør, at du kan spare på energien. Funkis er kendetegnet ved minimal vedligeholdelse, og da der ikke er anvendt organiske byggematerialer slipper du for skimmel, svamp og andet skidt.

Hvis du vil vide mere om de populære Funkis huse, så gå på opdagelse på nettet og få inspiration til din drømmebolig.

Eller klik her for mere viden om Funkis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.