Få en oase i storbyen med en altan

Få din egen altan (Foto Minaltan.dk)
Få din egen altan (Foto Minaltan.dk)

Det kan være svært at finde plads i storbyens mange parker henover sommeren. Sjældent er man ene om gerne at ville ligge i solens stråler, og derfor har parkerne det med hurtigt at blive fyldt med boldspillende og larmende børn og unge og alskens andre solhungrende danskere.

Men der er faktisk en anden mulighed for dig, der bor i lejlighed, men stadig gerne vil nyde solens stråler i private omgivelser.

Løsningen er en altan

I dag er der nemlig rigtig gode muligheder for, at du kan få monteret en altan ved din lejlighed. I dag er der nemlig flere virksomheder, der tilbyder specifikke løsninger, der passer lige præcis til dine behov.
Faktisk kan du være en aktiv del af hele processen. Lige fra design til montering og produktion af din drømmealtan. En tæt kommunikation sørger nemlig for at dine ønsker bliver opfyldt til fulde.

Det eneste du faktisk skal sørge for, er at få anskaffet de nødvendige byggetilladelser hos kommunen og så selvfølgelig have dine naboer, under- og overboere og din udlejers accept af projektet. Så er du good to go.
Du kan læse meget mere om din egen altan på www.minaltan.dk

En tanke om “Få en oase i storbyen med en altan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.