En højstol kan følge en hele livet fra barnsben til ungdom

Køb en højstol, så den mindste kan være med (foto traevarer.dk)
Køb en højstol, så den mindste kan være med (foto traevarer.dk)

En højstol er klassisk. Især i Danmark, hvor der er tradition for at lege med rå og hårde materialer som for eksempel træ, er en højstol et smart instrument at have enten i køkkenet eller i stuen. I hvert fald er det et godt sted at placere sit barn, når barnet skal mades. Det kan være, at barnet vokser fra stolen, og at man derfra kan fjerne de spær, der gør, at de helt små børn ikke falder ud af stolen. Det gør stolen til andet end en barnestol. En højstol er også en livsstil, der kan følge en hele vejen fra barndom, ungdom og til, man bliver voksen. Hvis man så får børn igen, kan man sætte spærene på. Så fuldendes cirkelen, og ens børn starter der, hvor man selv slap engang for mange, mange år siden.

En højstol klarer det hele

En højstol er lavet i materialer og i en kvalitet, der lader den holde i rigtig lang tid. Træ går meget sjældent i stykker. Med mindre man har at gøre med et meget overvægtigt barn. Derfor ser man dem også i så mange hjem. De er designede til at holde selv den vildeste unge siddende, når det er tid til at spise sammen med hele familien.

Skaber muligheder

Derfor kan man med fordel sætte sin lid til en højstol. Den kan noget helt anderledes, og den bliver der for en. Den er derfor også velegnet til unge mennesker, der gerne vil have en barstol. Tag enten far og mors med, eller invester i en selv. Den kan bruges nu her, og så igen om mange år, hvor man vil glæde sig over investeringen og minderne, når børnene selv kommer til at tage plads i den stole, som engang var det kæreste eje for en selv.

En tanke om “En højstol kan følge en hele livet fra barnsben til ungdom”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.