En god seng er altafgørende for dig og din nattesøvn

Hvad hvis du kunne få en bedre seng? (sengespecialisten.dk)
Hvad hvis du kunne få en bedre seng? (sengespecialisten.dk)

Det siges, at et menneske i løbet af sit kommer til at bruge intet mindre end en tredjedel af sin tid i en seng. Og ja, du sover i din seng, men du laver også rigtig meget andet. Nogen læser eller ser fjernsyn, og hverdagens små underholdende indslag er mere end nogensinde før flyttet ind i soveværelset. Det er således ikke længere unormalt at se et fladskærms-tv over for sengen.

Sengemarkedet bugner i dag af senge i alle former og farver, og det gælder om at finde den model, der er helt perfekt til ens krop. Det er klogt at investere i god nattesøvn, og det gør du først og fremmest ved at få dig en seng, der er god at ligge i. Din komfort i sengen afhænger meget af hårdhedsgraden af madrassen. Du skal prøve at ligge på mange senge, før du finder det perfekte match, men når du gør, handler det især om, at du hverken ligger for hårdt eller for blødt til din smag.

Rammen om den gode seng er ikke kun madrassen

Til den perfekte seng hører først og fremmest sengerammen. Uden den var der slet ikke nogen seng. Selve sengens design ligger også i rammen, så hvis man gerne vil have en seng, der smelter ind i hjemmets stil, er det her man skal starte med at kigge. En seng, der er lavet med sans for detaljerne, er noget mere spændende end senge, der bare skal ligne senge. Men igen er det et spørgsmål om smag og behag.

Når så sengen er fragtet hjem og er blevet placeret i soveværelset, handler det om at gøre den personlig. Du kan udtrykke rigtig meget gennem sengetøj, pyntepuder og ikke mindst sengetæppe. Du kan endda have mere end et sæt af hver, så du ofte kan fortælle en ny historie med din seng.

Find din nye seng her hos dunlopillo.dk

En seng skal prioriteres højt – læs her hvorfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.