En fransk altan forbinder jeg med omverden

Lav en fransk altan, hvis du ikke kan få hele pakken (foto minaltan.dk)
Lav en fransk altan, hvis du ikke kan få hele pakken (foto minaltan.dk)

En fransk altan er en af de lidt mindre men stadig meget anvendelige altaner, der gør det hyggeligt at stå op om morgenen. Med en fransk altan er det muligt at kunne nyde sin udsigt og skabe sig en skøn udsigt. Det er, som om en lejlighed bare liver lidt mere op, så snart det er muligt at kunne skimte de omkringliggende gader og stræder fra sit eget hjem. Der bliver med andre ord skabt en slags sammenhæng imellem verden og hjem.

Et egenkoncentreret liv

En sammenhæng som man ofte kan have brug for i sit karrierefokuserede og til tider indadvendte liv. Det er ikke sådan, at livet lige umiddelbart lider af et fravær. Man har travlt, og det går såmænd meget fint. Men til tider kan det være en god ide at give sig selv nogle muligheder for nogle af de små daglidagsåbenbaringer, der kan melde sig, hvis bare man slår øjnene lidt mere op. En fransk altan er øjenåbnende i bogstavelig forstand. Den giver simpelthen mulighed for erfaringer og forståelser, der er af en anden karakter en den helt daglige. Det bliver muligt med blikkets indre loop at stille skarpt på alle de små detaljer, der altid er omkring os.

Et nærværs forbindelse

En altan er således en slags mulighedsbetingelse for at kunne opleve noget andet og være noget andet. Bare i fem minutter om dagen. Det er vigtigt at huske det. Det er vigtigt at huske på, at der findes andre rytmer og andre livsførelser. Det er vigtigt at forstå de sammenhæng, der gør sig gældende i kraft af de forskelle, der er. Det er ved netop en sådan begrebsliggørelse, at der kan skabes et slags rum for en dynamisk forståelse imellem selv og omverden. Det vil sige en forståelse, der er konstitueret af et nærvær og en praksis – ikke blot tomme begreber og paroler. En fransk altan skaber denne sammenhæng.

Leder du efter en fransk altan? Find en her

 

Læs meget mere om franske altaner:

Vil du med hjem og se en fransk altan?

2 tanker om “En fransk altan forbinder jeg med omverden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.