En elevationsseng er dit våben mod dårlig søvn og ubehag

Har du prøvet at sove en nat i en elevationsseng? (foto sengespecialisten.dk)
Har du prøvet at sove en nat i en elevationsseng? (foto sengespecialisten.dk)

Det kan ikke siges nok, at mennesket har brug for at sove. Det skal også understreges, at mennesket ikke alene har brug for søvn – det skal have god søvn. Natten er den tid, hvor menneskekroppen restituerer allerbedst, og det er her man samler kræfter til en ny dag. Med en god seng er man nået lang vej mod den gode søvn, og man kan overveje en elevationsseng.

Hvis du lider af forskellige skavanker, kan det være en kamp alene at komme op i sengen, og god søvn begynder bestemt ikke med ubehag. Elevationssengen kan give dig en hånd, dog ikke bogstavelig talt. Ved at køre ryglænet på sengen op i højde, kan du nemmere sætte dig til rette og derefter føre dig selv og sengen ned i normal højde. På samme måde kan du hjælpes ud ad sengen om morgenen, uden at det skal slide på din krop eller give dig hold i ryggen, når du skal rejse dig.

Find en elevationsseng hos sengespecialisten

Desuden kan du justere sengen i begge ender, hvis der er en bestemt måde, du godt kan lide at sove på. Måske skal benstykket hæves lidt, eller det kan være du gerne vil have hovedet lidt højere end resten af kroppen. Meget er muligt, når du har en elevationsseng.

Med en elevationsseng kan du altid finde en behagelig stilling uanset aktivitet

Det er jo ikke sikkert, at sengen alene bruges til at sove i. Der er mange aktiviteter, der kan foretages i en seng. Den daglige natlæsning kræver sin egen stilling i elevationssengen, hvor det selvfølge er optimalt at køre rygstykket op, så du sidder i stedet for at ligge.

Mange vælger også at se fjernsyn, mens de ligger i sengen. Det er blevet en moderne luksus for mange mennesker, og med elevationssengen kan du tilføre endnu mere luksus. Kør igen ryglænet op, så du kan sidde og se dine yndlingsudsendelser. Så er det slut med stable puder, til hovedet er i en fornuftigt højde. Slut med at puderne ligges flade eller simpelthen ikke gider blive på deres plads. Med elevationssengen kan du hele tiden finde den mest behagelige stilling og det bedste udsyn til din aktivitet.

Mere om elevationsseng her

Læs om lækre puder fra Ferm Living her

En tanke om “En elevationsseng er dit våben mod dårlig søvn og ubehag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.