En balkon er et enkelt og let projekt

Balkonen er måske ikke så dyr som du tror (foto minaltan.dk)
Balkonen er måske ikke så dyr som du tror (foto minaltan.dk)

Balkonen er boligens forlængede arm. Men en dejlig balkon får du ekstra plads til at nyde din fritid. Her kan du under åben himmel nyde en god kop kaffe, din frokost, en god bog, snakke med familien og venner, rygerne kan tænde en cigaret, der kan luftes tøj, og hvis den er stor nok, kan en lækker grillmenu både tilberedes og spises.

Mange tror fejlagtigt at balkonen er både dyr og besværlig at få monteret, men sådan behøver det ikke at være. Det giver selvfølgelig mest mening at få den lavet i foråret, så du kan få så mange gode timer ud af den, som muligt, i løbet af den forholdsvis korte sommer, men balkonen kan faktisk monteres over en weekend.

Vælg materialer efter kvalitet, pris og udseende

Prisen afhænger selvfølgelig af din balkons materialer. Nogle materialer kræver mere pleje og har en kortere levetid end andre. For eksempel vil træ altid være dyrt og kræve pleje, men til gengæld tilfører træ ekstra varme og liv til din ejendom. Stål er en sikker og holdbar løsning, der passer glimrende til mange moderne byggerier. Endelig afhænger prisen også af producent, ejendommens beliggenhed og balkonens størrelse.

På mange hjemmesider kan du prøve dig frem. Her kan du tegne din egen balkon og shoppe i materialer. På den måde kan du starte med at lave dit eget overslag på en balkon. Det vil dog altid være mere præcist at sætte dig ned og snakke med et firma, så håndværkeren får et grundigere billede af, hvad du har behov for af løsninger.

Find din balkon her: https://www.minaltan.dk/viden-om/balkon-trin-for-trin/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.