Drøm dig til paradis på en kvalitetsmadras

Få en god nats søvn med den helt rigtige madras (foto ide.dk)
Få en god nats søvn med den helt rigtige madras (foto ide.dk)

Der er mange udsagn om, hvor meget du skal sove, om du behøver at sove så meget, og at du i virkeligheden skal sove så meget så muligt. Ligegyldig om du er tilhænger af et fast timeantal eller er så privilegeret at kunne vågne, når du vil, så er det vigtig med en god seng at sove i.

En god seng består af et godt fundament og på det fundament af enten federe eller lameller, skal der være en god madras. En god madras er forskellig fra person til person. Nogle har brug for en madras der er hård. Andre vil sige, at de der sover på en hård madras, lige så godt kunne ligge på jorden. I stedet vil disse personer foretrække en meget blød madras.

Der er smag og behag, og så er der, hvad der er sundt for din krop. En madras så hård som klikegulv er næppe godt for nogen. Omvendt er en meget madras heller ikke særlig sund for ryggen eller resten af kroppen. En blød madras kan måske være dejlig at falde i søvn i,  men er der ingen støtte, så vil du få en elendig søvn og vågne op gul og blå i ryggen.

Find din drømmemadras på ide.dk

IDEmøbler har mange lækre madrasser, og de kan give råd og vejledning til hvilken, du skal vælge. IDEmøbler har eksisteret i mange år og er garant for god kvalitet. De har samlet en masse forskellige møbler til huset og deriblandt er der også mange lækre madrasser.

Din drømmemadras skal nok både have en dybe, pude og måske en topmadras. Disse ting kan du også finde på ide.dk, der er IDEmøblers hjemmeside.

Find en madras hos Idemøbler

Mere information om madrasser her:

Tempur madras – så får din krop den ultimative støtte

2 tanker om “Drøm dig til paradis på en kvalitetsmadras”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.