Byg hus og realiser din drømmebolig

Er det noget i den her stil du leder efter? (foto benee-huse.dk)
Er det noget i den her stil du leder efter? (foto benee-huse.dk)

Der går ikke særlig stærkt på boligmarkedet for tiden. Det kan være yderst svært at finde drømmeboligen, og har du allerede være aktiv på boligmarkedet, så kender du det. Rigtig mange elementer skal gå op i en højere enhed. Det kan være svært at finde drømmehuset med den rette ruminddeling med den rette plads på den rette grund til den rette pris!

Går du med drømme om forandring eller med ønsker om realisering af din drømmebolig, så kan et tidspunkt som nu, hvor priserne er lave eller stagnerende være det rette tidspunkt. Når boligmarkedet igen er på benene, vil prisen på dit nybyggede hus stige, og det vil være en glimrende forretning.

Tænk dig grundigt om, og byg nyt hus

Et knips med fingeren og dit nye hus står klar. Nej, sådan går det ikke. Gør dig grundige overvejelser før du går i sving med dit byggeprojekt. Er dine drømme realistiske? Det er en god ide at få professionel hjælp.

Afstem først forventningerne med din sambo. I bør eventuelt lave en liste over, hvad I har behov for, og hvad der kunne være rart at eje. Hvor meget køkkenplads har I brug for? Hvor mange soveværelser? Opbevaringplads? Kontorrum? Bruger I meget tid i stuen? Skal I have en have med plads til både terrasse og gras? Balkon? Et plan eller etageejendom?

Kontakt jeres bankrådgiver og få et overblik over, hvad I har råd til. Få kyndige mennesker til at vurdere grund og beliggenhed og kontakt flere byggefirmaer for tilbud. Mange firmaer tilbyder både færdigtegnede og individuelle løsninger.

Byg hus – Find inspiration her: http://www.ltm.dk/

2 tanker om “Byg hus og realiser din drømmebolig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.