By Nord sengetøj til den naturlige søvn

Sov godt og naturligt (foto Cahetu.com)
Sov godt og naturligt (foto Cahetu.com)

Vi skal alle have vores søvn, hvis vi skal fungere ordentligt. Mangel på søvn giver stress og ubehag, mens den gode regelmæssige søvn kan forvandle selv Gummi Tarzan til Skipper Skræk. Der er ikke meget, der er rarere end at smide sig i sin rene og nyvaskede seng. Man må aldrig nedprioritere den gode seng, den fornuftige og sunde madras og det lækre tilbehør i form af puder, dyner og sengetøj af høj kvalitet.

By Nord laver lækkert sengetøj af 100 procent økologisk bomuld. Det føles rart, blødt og lækkert mod kroppen, og du kan putte dig i det med god samvittighed overfor moder natur, der har skabt os og alt omkring os. Sengetøjet er prydet med fantastiske motiver, der er hentet fra den nordiske natur. Du kan således køber dyne –og hovedpudebetræk med kronvildt, bjørne, ulve, ugler og andre fascinerende dyr fra de nordiske skove og stepper. På den måde forenes naturens ro med dine drømme og søvn.

By Nord sengetøj til hele familien

Sengetøjet kan fås i mange størrelser og med mange motiver. Der er rig mulighed for sengetøj til hele familien. I kan eventuelt vælge hver jeres motiv, eller I kan bruge det samme motiv, hvis I har et favorit print. Kan du ikke vælge mellem de mange lækre sæt, så kan du med ro i sindet købe flere. Det er nemlig vigtigt, at man ofte skifter sengetøj for at holde en god hygiejne i soveværelset. Sengetøjet skal vaskes på tres grader, så alle støvmider og skidt undgås.

Køb By Nord sengetøj her: http://www.cahetu.dk/maerker/by-nord/by-nord-by-sengetoj

En tanke om “By Nord sengetøj til den naturlige søvn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.