By Nord sengetøj bringer dig tættere på naturen

Sov i naturen! (foto Cahetu.com)
Sov i naturen! (foto Cahetu.com)

Sengetøj af god kvalitet er essentielt for en god nats søvn, da du er i konstant nærkontakt med sengetøjet natten igennem. Sengetøjet skal være af lækre naturlige materialer, der holder til mange timers brug, kan transportere sved og fugt og ikke bliver misfarvet og slidt af vask på høje grader.

Det ved By Nord, der laver lækkert living design, der er inspireret af den nordiske verden omkring os. Designet fører os tættere på naturen med farver i rå og nordiske lyse nuancer og med motiver af natur og dyreliv omkring os.

Et gennemgående tema for al design er i disse år den nordiske natur. Med By Nords produkter kan du skabe en rød tråd i dit hjems indretning med nordiske motiver både i soveværelset, køkkenet og badeværelset.

By Nord sengetøj i organisk materiale

By Nords produkter er fremstillet med respekt for naturen i organiske materialer. Sengetøjet er derfor af bomuld og af en tyk lækker kvalitet. Det fås både i junior og voksenstørrelser med flere forskellige motiver.

Puder og tæpper findes med ugler, elge, hjorte, pindsvin, ørne, heste, pingviner, moskusokser, ræve og ulve. Det er idyllisk, smukt og råt på samme tid. Sengetøjet, tæpper og puder komplimenterer hinanden fortrinligt, hvis du vælger forskellige motiver. Så kan I skiftes i familien eller have hvert jeres motiv.

Vi bruger rigtig meget tid i vores soveværelser, og du bør selvfølgelig derfor vælge sengetøj og puder, som du glædes ved at kigge på hver dag. Er du ikke til tryk og print laver By Nord også ensfarvet sengetøj, der selvfølgelig er af samme gode kvalitet.

Find By Nord sengetøj her: http://www.cahetu.dk/maerker/by-nord/by-nord-by-sengetoj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.