Balkoner er blikkets fantastiske muligheder

Stå op til en vanvittigt flot udsigt med en balkon (foto minaltan.d)
Stå op til en vanvittigt flot udsigt med en balkon (foto minaltan.d)

Balkoner er fantastiske. Det er her, vi møder byen og oplever nattens smukke rytme. Det er her, der er plads til bare at være sig selv i et offentlig fritum.

Den private offentlighed

Vi mennesker elsker at dele vores liv med andre. Man kan betragte balkoner og altaner som et slags arkitektonisk instagram. Det er her, vi finder, deler og er offentlig private. Det er her, man kan betragte, hvordan en by underneden slynger sig for fødderne for en. Byerne åbner sig op for balkoner, og balkoner åbner sig op for beboerne af en lejlighed. Lejligheder er knyttede til balkoners ånd. De er knyttede til deres pegen mod himlen, skyerne og horisonten. Der findes ting i livet, man skal give sig tid til nogle gange. Det kan være en god bog eller blot ideen om at betragte byen. Uanset hvad er det vigtigt, at vi som mennesker viser omsorg og nærvær. Det er herudfra, at vi definerer vores forhold til verden. Med balkoner får man et tættere knyttet forhold til bylivet, og det det vil sige, at bo side om side med andre mennesker. Her får man blikket. Blikket der giver os indtryk, indhold og inspiration.

De pudsige balkonindfald

Balkoner kan være kilder til inspiration i form af arbejde eller afslapning. Det er her man mødes, og det er her, man forstår. Når loftet er så højt, som det er på en balkon, er der altid plads til at have det hyggeligt. Det er her man møder forståelsen, og det er her man betragter den gensidige fornøjelse i at være til selskab på balkoner, der slynger sig langs gadens smukke skyggebelagte gader.

Gader der synes uendelige får altid følgeskab af altaner. Gader, der synes fortrolige har altid fortolkere siddende på hyggelige balkoner, der tyst og diskret snakker om livet over et glas vin.

Vil du have en balkon? Så læs videre

Få meget mere information om balkoner og altaner her:

Nu kan I selv designe balkoner

Altan København – Se storbyen fra sin bedste side

Giv din bolig større værdi med en ny balkon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.