Altan København – Se storbyen fra sin bedste side

København er smukkest i øjenhøjde (foto minaltan.dk)
København er smukkest i øjenhøjde (foto minaltan.dk)

Hvad de gode lejligheder ikke har i haver, har de i altaner, og hvis du er så heldig at have lejlighed i København, kunne du godt overveje at udbygge den med en altan. Altanen er din lille oase i storbyens larm, og med en altan, der vender ud mod en baggård, kan du være helt fri for støjen fra veje og trafik.

Når man bor inde midt i byen, kan det være et større besvær at komme ud og nyde solen. Nogle er heldige at have en fælles have eller et græsareal i baggården, men det er langt fra alle steder. Og det er jo heller ikke sikkert, at man gider andre menneskers selskab lige den dag. Når der både skal pakkes klipklapper, tæpper, brætspil og saftevand, kan det virke ret uoverkommeligt at drage mod stranden for at nyde solen. På en altan skal du bare tage skridtet ud, og så sidder du, præcis som du vil, under den bagende sol.

Altanen er et velfortjent åndehul i lejligheden i København

Storbymennesket kan virkelig få brug for at komme ud efter en hektisk dag med bil, s-tog eller metro, børn der skal hentes og bringes og indkøb, der skal klares. Når man kommer hjem, vil man gerne have benene op hurtigst muligt, og på en altan kan du nyde dagens sidste sol med benene så højt oppe, du overhovedet har lyst til.

Børnene vil også elske at lege på altanen. Herfra kan de følge med i alt, hvad der sker i gården. De har mindst lige så godt af den friske luft, så installer dem på et lille tæppe med nogle legesager, og så kan barnet tumle, mens du nyder det, tilbagelænet og med solhat.

Se på altan København her

Her kan du læse mere om balkoner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.